Marjan besteed graag bewuste aandacht aan dat wat ze doet en aan wie of wat ze ontmoet. Ze is onderzoekend en ziet de kracht en de kansen in elke situatie en elk persoon. De kunst van het leven is voor haar eindeloos inspirerend.

Vanaf haar kinderjaren is Marjan al bezig met creativiteit, vooral veel met tekenen. In 2000 begint ze aan de opleiding Creatieve Therapie Beeldend, om haar creativiteit te kunnen combineren met haar grote interesse voor mensen. Op deze opleiding komt ze al gauw in aanraking met het expressieve schilderen, wat haar niet alleen ruimte geeft voor haar creativiteit maar ook voor zichzelf. Het maakt zichtbaar wat er zich bij haar van binnen afspeelt. Thema’s die voor veel mensen herkenbaar zijn en daarmee vaak ook inspirerend om mee in contact te komen.

Na afronding van haar opleiding in 2004 blijft Marjan schilderen, zowel expressief als figuratief op muren en schilderijen, in opdracht of voor zichzelf. Ondertussen doet ze verscheidene werkervaringen op in de hulpverlening als therapeut en als begeleider. In 2007 krijgt ze de kans om als trainer te gaan werken in het MBO en HBO onderwijs en bij enkele bedrijven. Waar ze zich vele jaren ontwikkeld in het geven van interactieve trainingen en workshops, onder andere over communicatie en entertainment.
Vanaf 2012 kiest ze voor de weg terug naar de volwassenen psychiatrie, om weer te werken als beeldend therapeut. Een mooie combinatie met Marjan Exposeert, vanwaaruit ze met veel plezier haar creativiteit én ruime ervaring in het begeleiden van creatieve en persoonlijke ontwikkelingen voor eenieder beschikbaar stelt. Om zo samen de wereld kleur te geven!

www.facebook.com/MarjanExposeert