Een creatieve manier om een geheel eigen sfeer te brengen in woonkamer, slaapkamer, loungeruimte, restaurant, toilet etc.
Elke gewenste verbeelding wordt op originele en expressieve wijze tot leven gebracht.

Materiaal
Ik maak hierbij gebruik van acrylverf en decor- en standbouwverf. Beide zijn op waterbasis, vrijwel geurloos en van hoge kwaliteit. Wanneer de verf droog is, is het redelijk beschermd tegen externe invloeden (prima afneembaar met een doekje wanneer nodig). Heeft het werk echter meer te lijden, dan zorg ik voor een beschermende coatinglaag ter afwerking.

Prijzen
Qua prijzen ga ik in de basis uit van een uurtarief, waarbij het aantal uren afhankelijk is van de grootte en gedetailleerdheid van de verbeelding. En van de gladheid/structuur van de muur. Daarnaast vraag ik een vergoeding voor de materiaalkosten en eventuele reiskosten.

Werkwijze
Alle afbeeldingen zijn mogelijk om te gebruiken als basis voor een mooie muurschildering. Ik denk en zoek graag mee naar wat de gewenste sfeer zo goed mogelijk tot uitdrukking kan brengen. Door me af te stemmen op degene waar de schildering voor is, op de ruimte en het moment, maak ik er altijd iets unieks en persoonlijks van. Ik reproduceer dus niet alleen afbeeldingen, ik breng het platte vlak graag tot leven! Om met me mee te kunnen kijken kan ik vantevoren een schets geven en het idee met een beamer op de muur projecteren.